Diensten

Wat wij voor u kunnen betekenen

Ter Veld Elektrotechniek kan u bijstaan tijdens de verbouwing van uw bestaande woning of tijdens de bouw van uw woning. Wij begrijpen dat het aanleggen van een geheel nieuwe elektrotechnische installatie van uw woning overweldigend kan zijn, daarom nemen wij de tijd om alles met uw door te spreken. Een nieuwe keuken is natuurlijk heel erg fijn, echter vergeten veel mensen dat er bij een nieuwe keuken vaak nieuw apparatuur bij komt kijken. Dit kan betekenen dat de elektrotechnische installatie aangepast dan wel uitgebreid dient te worden.

Dit geldt natuurlijk niet voor alleen keukens, elke aanpassing in uw woning kan betekenen dat er ook een aanpassing voor uw elektrotechnische installatie nodig is. Wij brengen graag een passend aan uw situatie gerelateerd advies uit.

Ook als uw zakelijk een nieuw(bouw) pand gaat betrekken staat Ter Veld Elektrotechniek graag voor u klaar.

U wilt geld besparen, en nu…

Er zijn ver­schil­lende manieren om geld te besparen. Er zijn natu­urlijk voor de hand liggende oplossin­gen maar ook oplossin­gen waar u miss­chien min­der snel aan denkt. Door onze ken­nis kun­nen wij u uit­stek­end advis­eren, en vin­den wij samen een passende oploss­ing voor uw sit­u­atie. Denk bijvoorbeeld aan LED verlichting in combinatie met zonnepanelen. Voor meer bespaar informatie zie hieronder: